Zoekmachine Optimalisatie CSS XHTML Webdesign Katwijk

Wat is het WebTemplates TotaalPakket?

Het Productiondesign WebTemplates TotaalPakket is een product wat speciaal is ontwikkeld voor ondernemers die voor hun activiteiten het maximale uit het Internet willen halen zonder hier iedere dag/week/maand mee bezig te hoeven zijn. Ook de Webhosting en het claimen van de Domeinnaam worden door Productiondesign verzorgd


Veel ondernemers beseffen dat een "Company Website" iets is wat je dient te hebben. Een centrale plek waar alle informatie rond de dienstverlening en activiteiten van de onderneming 24 uur per dag voor (potentiële) klanten beschikbaar is.


Klik hier voor prijsinformatie WebTemplates TotaalPakket

Hieronder een voorbeeld van de vorm van het Productiondesign WebTemplate Totaal Product. De opbouw bestaat uit een vaste vorm onderverdeeld in de volgende segmenten:

1. Een header (de grote foto bovenin)
2. Het navigatie gedeelte rechts
3. De werkelijke inhoud links en midden

Per pagina wordt (naast de header) standaard 1 foto verwerkt.

a productiondesign internet solution
Klik hier voor groter voorbeeld

Ook onze website: www.productiondesign.nl is opgebouwd uit het WebTemplate TotaalPakket!!


Waarom kiezen voor Het WebTemplates TotaalPakket?

Het probleem wat veel ondernemers ondervinden als ze eenmaal online zijn is


  • Vindbaarheid / Toegankelijkheid van de website
  • Onderhoudskosten
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Vindbaarheid van de website!

Het internet is GROOT. Er zijn miljarden websites waaronder straks uw bedrijfs website. Hoe vinden mensen u website eigenlijk? Zomaar iets op het Internet zetten heeft totaal géén zin.

Productiondesign heeft in haar professionele WebTemplates producten Zoekmachine Optimalisatie Technieken SEO Geïntegreerd. U kunt tot 10 van uw belangrijkste zoekwoorden opgeven die dan door de professionals van Productiondesign zullen worden toegepast op de website.


Onderhoudskosten van de website!

Met het vrijblijvende update/uitbreidings pakket van Productiondesign wordt uw site - indien u dit wenst uiteraard - professioneel up to date gehouden en houdt u de kosten in de hand.


Uitbreidingsmogelijkheden van de website!

Mocht u na verloop van tijd uw website toch willen uitbreiden dan kan dat met het eXpand programama. Productiondesign bouwt modulair. Dat wil zeggen dat de overzichtelijke code eenvoudig is aan te passen. Door het gebruik van XHTML in combinatie met CSS bent u ook qua menu verzekerd van onbeperkte probleemloze uitbreidingsmogelijkheden.


Klik hier voor prijsinformatie van het WebTemplates TotaalPakket


Een complete professionele website voor de prijs van een advertentie!!